top of page

Tack för en fantastisk vårtermin!

Vi vill tacka alla er som varit med och gjort det här till en jätterolig och härlig vårtermin. Vilka stjärnor ni är! Tack för all positiv energi ni ger oss och varandra här i studion, för alla glada skratt och för att ni är med och utvecklar AoPD!

I år hade vi vår första poleuppvisning här på studion och vi är galet imponerade av hur modiga, starka och underbara elever vi faktiskt har.

Det var så häftigt att få se er visa upp det ni jobbat med under kursomgången och vi är så stolta över var och en av er! Det blev verkligen en kväll över alla förväntningar med dans, mingel, kärlek och vänskap och nu ser vi fram emot många fler kvällar som denna!


Nu är vi igång med en fullbokad sommarkurs med både nya och bekanta ansikten och det är så spännande att få lära känna er och följa er utveckling under dessa kommande veckor. Även om ni inte har en plats på kursen är du självklart välkommen att komma och träna med oss på open pole på torsdagar kl 17.30. Under sommaren har vi sänkt priset på open pole så alla betalar 80 kr/person.

Du är alltid välkommen på våra open pole pass oavsett om du gått kurser hos oss eller inte. Har din studio exempelvis stängt under sommaren eller vill du kanske få in ett extra pass i veckan nu när det inte är lika stort utbud av på kurser och tider? Klicka bara in på hemsidan och boka en plats.


Vi ses i studion! /Team Art of Pole Dance

135 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page