top of page

Nya restriktioner i Västmanland


Som de flesta av er vet så har man nu gått ut med nya lokala restriktioner i Västmanland för att minska smittspridningen av covid -19. Vi tar självklart detta på största allvar och har tagit beslut om att pausa alla våra kurser i poledance för resten av året. Vi har sett över olika möjligheter och kommit fram till att vi vill ta det säkra före det osäkra för både er och vår säkerhet och har från och med idag, den 12 November pausat alla våra pågående kurser. Vi planerar att ta upp klasserna igen under V.2 och fortsätta med samma schema och alla nuvarande elever behåller självklart sina platser på kurserna. Skulle läget förändras till dess återkommer vi med information om det till alla elever, men annars är det start V.2 igen som gäller!

Så, vad gör vi nu när vi inte har klasser som vanligt?

Vi vill ju självklart kunna fortsätta hänga med er och träna tillsammans under tiden, även om vi inte kan göra det i studion. Vi kommer därför att lägga ut ett schema inom kort för olika typer av livestreamade klasser som ni kan boka in er på och vara med på hemifrån. Vi jobbar för fullt med att planera och verkställa detta så vi kan fortsätta träna tillsammans på distans! Vi tror att det kommer att bli ett toppenbra alternativ under tiden där alla kan känna sig trygga och vi kan fortsätta supporta varandra! Vad kan du göra i situationen vi alla befinner oss i? -Fortsätt att sprida positivitet och supporta varandra! Vi kan ta oss igenom det här tillsammans! -Välj lokala alternativ när du ska köpa varor och tjänster. -Dela gärna information och erbjudanden om dina lokala favoritställen som kanske behöver lite extra kärlek och en boost nu! Vi är många som är påverkade av detta och många måste kanske stänga ned hela eller delar av sin verksamhet. -Var rädd om dig!! Tänk till en extra gång innan du åker hemifrån och fundera över vad som är nödvändigt att göra och inte. Tänk på att inte träffa fler personer än nödvändigt, samt att inte resa inom eller utanför länet om det inte är nödvändigt.

-Gå inte ut om du känner dig det minsta sjuk, även om du endast har lindriga symtom. -Tvätta och sprita händer ofta och håll avstånd till varandra!


All kärlek till er, vi ses på livepassen! /Team Art of Pole Dance

Vill du läsa mer om de lokala restriktionerna som gäller i Västmanland eller andra län hittar du det HÄR!

261 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page