top of page

Nu öppnar vi studion igen!

Efter flera veckors längtande öppnar vi äntligen studion igen den 11 januari 2021. Vi har saknat att träna med er alla och ser fram emot att få starta det nya året tillsammans med er!

För att vi ska kunna starta upp kurserna igen och träna tillsammans under de rådande omständigheterna har vi infört en del nya regler och förhållningssätt i studion. Det är viktigt att ALLA tar ansvar för att följa detta, både för sin egen och andras säkerhet!

Det har även skett en del förändringar i schemat då vi blivit tvungna att dela upp vissa grupper i två och skjuta på en del lektionstider, info om detta har gått ut till samtliga elever och finns även att läsa i elevgruppen på Facebook.

Vad gäller i studion?

•Är du sjuk/har några som helst symtom (även lindriga) stanna hemma! Personalen har även rätt att neka dig om du uppvisar sjukdomssymtom.

Du ansvarar för att kontakta studion/ansvarig instruktör om du blir sjuk och inte kan komma på ditt pass eller om du uppvisar symtom efter att ha deltagit på ett pass.

Tvätta och sprita alltid händerna när du kommer till studion.

Torka alltid stänger med ytdesinfektion före och efter varje pass.

•Ta med en egen liten handduk för att torka rent stången med.

Fysisk passning är ej tillåtet, använd gärna crashmatta istället men kom ihåg att även crashmattorna ska torkas rent med ytdesinfektion efter de använts färdigt.

•Endast en elev per stång är tillåtet.

•Alla redskap ska rengöras med ytdesinfektion efter användande.

Håll avstånd till varandra både på passen, i hallen, vid receptionen osv.

Kom ombytta till studion och ta med så få väskor/saker som möjligt eftersom det annars kan bidra till att det blir rörigt och trångt i salarna, hallen m.m.

Påminn gärna varandra och oss om du ser att någon glömmer någon av ovanstående punkter! Vi är alla människor och man kan glömma bort eller kan missa något när det blir mycket nytt att ta in. Vi hjälps då självklart åt och påminner varandra med en god ton! Var rädda om er så ses vi i studion under V.2!

/Team Art of Pole Dance

90 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page