top of page

KURSSTART V.16

Det börjar äntligen bli dags för en ny kursomgång hos oss! Vi kommer att köra igång med nästa kursstart under vecka 16 som planerat.

Kurserna ligger ute för bokning här på hemsidan under fliken "boka kurs" och vi håller bokningen öppen till och med fredag 10 April så se till att du säkrar din plats snarast!


Det har kommit in en del frågor om hur det blir med kurserna, kommer vi att kunna fortsätta träna, vad händer om studion stängs ned p.g.a. Covid-19?

Eftersom rekommendationerna idag är att man ska fortsätta att träna, men på ett säkert sätt så kommer vi att fortsätta erbjuda kurser så länge de ansvariga myndigheterna tillåter detta!


Vi har sett över våra städ och hygienrutiner, samt infört en del nya förhållningsregler för alla som besöker studion. Vi fortsätter hela tiden att se över hur vi kan bli ännu bättre på detta och tar också gärna emot era tankar och idéer för hur vi kan förbättra våra rutiner och minska smittspridningen. Alla måste hjälpas åt och göra vad vi kan i dessa tider.


De nya regler och förhållningssätt som gäller på studion är:


•Är du sjuk/har några symptom stanna hemma! Personalen har rätt att neka dig om du uppvisar sjukdomssymtom.

•Tvätta och sprita alltid händerna när du kommer till studion. •Fysisk passning ska undvikas, använd gärna crashmatta istället men kom då ihåg att även crashmattorna ska torkas rent med ytdesinfektion efter de använts färdigt. •Ta med en egen liten handduk för att torka rent stången med ytdesinfektion mellan varje deltagare. •Torka alltid stänger med ytdesinfektion före och efter varje pass.

•Håll avstånd till varandra både på passen och vid receptionen. Undvik att stå och trängas i hallen när ni kommer till studion och när ni ska gå hem.

•Påminn gärna oss och varandra om du ser att någon glömmer någon av ovanstående punkter! Vi är alla människor och man kan glömma bort eller missa något när det blir mycket nytt att ta in och vi hjälps då åt och påminner varandra med en god ton!


Vi vill även passa på att säga TACK från oss alla till er, våra helt fantastiska elever! Vi är så glada och tacksamma att var och en av er kommer till studion för att träna, dansa och umgås med oss och vill vara en del av det fantastiska community vi skapar tillsammans!


/Team Art of Pole Dance

106 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page