top of page
logga_edited.png

Vanliga frågor

 • Vad kostar det?

SVAR: En kurs på 8 veckor med ett pass per vecka kostar 1500kr.

 • Behöver man vara vältränad för att klara av poledance?

  SVAR: Nej absolut inte, precis som när man går till ett gym och tränar på sin egen nivå för att bli mer vältränad så tränar du poledance på din egen nivå för att bli starkare, smidigare, mer flexibel m.m. • Vad har ni för åldersgräns?

  SVAR: Det är 16 års åldersgräns MED vårdnadshavares skriftliga medgivande på samtliga kurser.

   Blanketten som ska fyllas i hittar du HÄR. Ladda ned den, skriv ut, be en vårdnadshavare skriva under och ta med den till ditt första pass.

 • Får man någon rabatt om man går fler kurser samtidigt?​

SVAR: Om du går två kurser under samma kursomgång får du 40% rabatt på den andra kursen du bokar. 

 • Vad har ni för avbokningspolicy?

SVAR: Alla bokningar är bindande och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg. Det kan komma att ske schemaförändingar kort inpå klasser pga. sjukdom i personalen eller liknande. Detta får du ta del av i bokningsvillkoren och godkänna när du genomför bokningen.

 • Jag har en tidigare skada, kan jag testa poledance då?

SVAR: De brukar oftast gå att anpassa övningarna och eventuellt ta bort sådant som är påfrestande för den tidigare skadan. Om du har några skador eller sjukdomar som kan påverkas av fysisk ansträngning rekommenderar vi självklart att du får det undersökt av en läkare och får ett okej att träna innan du kommer på ett pass. Du ska också informera din instruktör om detta innan passet börjar så vi kan anpassa träningen efter dina förmågor.

 • Jag vill gärna träna hos er men har svårt att få till det med barnvakt.

  Vad är er policy angående att ta med sig sina barn till studion?

  SVAR: Av säkerhetsskäl får inte barn vara med i träningssalen. MEN vi har en superfin cafédel med soffor och bord i rummet intill polesalen. Här får ditt barn gärna fika lite, sitta med en iPad, läsa en bok eller liknande medan mamma eller pappa tränar, förutsatt att hen är tillräckligt gammal för det. Självklart kan du träna vid stången närmast dörren om ditt barn behöver hämta dig eller du vill gå ut och kolla läget emellanåt. Säg bara till så ordnar vi det!

  Hittade du inte svaret på din fråga?

   Då är du självklart varmt välkommen att kontakta oss

   HÄR 

  så svarar vi på dina frågor och funderingar!

FAQ: About

Vårdnadshavres medgivande

FAQ: Files
bottom of page