top of page

Vill ni ha en MÖHIPPA, SVENSEXA, TEAM BUILDING eller varför inte en AFTER WORK hos oss? Vi erbjuder två olika alternativ för grupper.

VÅRA OLIKA PAKET


ALTERNATIV 1:
Upp till 14 personer 60 min träning där ni själva kan välja ett tema för passet och den koreografi ni får lära er. Vi skräddarsyr en rolig aktivitet för gruppen efter era önskemål. Vi sätter självklart personen som ska firas i fokus. I detta alternativ ingår även 30 min efteråt för er att duscha och göra er klara för kvällen/dagen.

3 500 kr


ALTERNATIV 2: 
30 min egen träning med personen som firas där hen får lära sig en koreografi som hen sedan visar upp för gruppen under ca 5 min. Det ingår även 30 min efteråt för att duscha och göra sig klar för kvällen/dagen.

2 500 kr

Några av de teman vi erbjuder är:

Classic Event with Basics

Vi går igenom grunderna i poledance och testar några snurrar, steg och klättring på stången. Vi sätter sedan samman det vi lär oss till en koreografi till musik.

Pole Fitness

Vi struntar i dansandet och du får istället utmana din styrka och koordination genom att testa på olika tricks på stången.

​Sensual

Koreografi med mjuka och förföriska rörelser både på stången och en del floorwork.

Chair + Pole

Vi tränar på en koreografi där vi använder både stången och en stol som redskap.

Chair Dance (utan stång)
Ett pass med rörelser och dans och tricks där vi använder oss av en stol som redskap för att sätta ihop en koreografi till musik.

Vill du ha ett annat upplägg eller tema? Hör av dig till oss så sätter vi gärna ihop ett skräddarsytt paket som passar era önskemål!

OBS!
Bokningen sker först när betalningen är genomförd.
Fram till dess kan den önskade tiden fortfarande bli bokad av andra!

Då event kräver planering, tillgänglig danssal och instruktör rekommenderar vi att ha minst 1 veckas framförhållning gällande önskat datum.

UPPTRÄDANDEN/EVENT M.M
Söker du efter häftig underhållning till ditt event? Våra talangfulla och erfarna poledancers kommer att leverera en fantastisk show som passar just ditt event! Vi erbjuder olika typer av uppträdanden i poledance, både för företag och privatpersoner.

Självklart skräddarsyr vi uppträdandet efter dina önskemål och idéer. Tillsammans med dig skapar vi ett helt unikt nummer du och dina gäster kommer att uppskatta!

Möhippa/Svensexa/Event: About
bottom of page