poledance - artofdance.jpg

Vill ni ha en MÖHIPPA, SVENSEXA, TEAM BUILDING eller varför inte en AFTER WORK hos oss? Vi erbjuder två olika alternativ för grupper.

VÅRA OLIKA PAKET


ALTERNATIV 1:
Upp till 15 personer 60 min träning där ni själva kan välja ett tema för passet och den koreografi ni får lära er. Vi skräddarsyr en rolig aktivitet för gruppen efter era önskemål. Vi sätter självklart personen som ska firas i fokus. I detta alternativ ingår även 30 min efteråt för er att duscha och göra er klara för kvällen/dagen.

Pris: 2500kr


ALTERNATIV 2: 
30 min egen träning med personen som firas där hen får lära sig en koreografi som hen sedan visar upp för gruppen under ca 5 min. Det ingår även 30 min efteråt för att duscha och göra sig klar för kvällen/dagen.

Pris: 1800kr

Några av de teman vi erbjuder är:

The 90´s
Dans med musik och moves från 90-talet.

Girl Power

En dansrutin med lite tuffare attityd.

Burlesque

En lekfull dans med lite mystisk och kvinnlig känsla.

Sensual

Dans med mjuka och förföriska rörelser.

Chair+Pole

En koreografi där vi använder både stången och en stol som redskap.

Chair Dance (utan stång)
Dansen med rörelser som tar dig både runt och upp på stolen på olika sätt.

Pole Fitness
Vi struntar i dansandet och du får istället utmana din styrka och koordination genom att testa på olika tricks på stången.

Vill du ha ett annat upplägg eller tema? Hör av dig till oss så sätter vi gärna ihop ett skräddarsytt paket som passar era önskemål!

OBS!
Bokningen sker först när betalningen är genomförd.
Fram till dess kan den önskade tiden fortfarande bli bokad av andra!

UPPTRÄDANDEN/EVENT M.M
Söker du efter häftig underhållning till ditt event? Våra talangfulla och erfarna poledancers kommer att leverera en fantastisk show som passar just ditt event! Vi erbjuder olika typer av uppträdanden i poledance, både för företag och privatpersoner. Vi har olika typer av stänger både för inne och utomhusmiljö och tar med oss det som passar för ert event.

Självklart skräddarsyr vi uppträdandet efter dina önskemål och idéer. Tillsammans med dig skapar vi ett helt unikt nummer du och dina gäster kommer att uppskatta!

 

Vi tar för tillfället inte emot några nya bokningar/förfrågningar.