NATALIE BOSON

Mitt namn är Natalie Boson. Jag började dansa balett som barn men valde snart att utforska allt fler dansstilar. Under de tidiga tonåren studerade jag vid Fryxellska skolans dansinriktning och fick möjlighet att utveckla och fördjupa mina kunskaper i dans. År 2015 testade jag poledance för första gången och intresset för sporten har bara vuxit sig starkare sedan dess. 
I början av 2017 började jag min resa som poledanceinstruktör. Jag har ett stort intresse för att skapa egna koreografier och blanda in olika stilar och känslor på stången. Jag har tidigare instruerat poledance både på nybörjar- och avancerad nivå, samt spinny pole, sensual pole, high heels och chairdance. 
Jag är verksamhetschef för Art of Pole Dance och mig kan ni självklart alltid vända er till om ni har några som helst frågor eller synpunkter. Mig träffar ni annars på Exotic Pole kursen som jag undervisar.

untitled-1-13_edited_edited.jpg
 
untitled-1-18_edited_edited.jpg

JORDAN THOMSON

Jag heter Jordan Thomson och är en ny instruktör på studion. Jag började med poledance av en slump år 2012 och blev helt fast. Snart därefter blev jag sedan instruktör och började hålla klasser. 

Dans har alltid varit en av mina största passioner (efter chokladätandet) och jag har en bakgrund inom flera olika dansstilar. 

Vill du ha kul, bli utmanad och bli stark samtidigt kan jag verkligen rekommendera poledance för dig. Jag ser verkligen fram emot att instruera Nivå 1 denna termin och självklart är alla välkomna!

 

SOFIA TYNN

Mitt namn är Sofia Tynn och passionen för poledance hittade jag under 2018 efter att ha provat det under en möhippa. Därifrån gick allt snabbt och idag är jag utbildad poledanceinstruktör och har jobbat på studion sedan vintern 2018. Mig kommer du främst att träffa på Nivå 3-4 den här kursomgången. Jag har tidigare tränat akrobatik/yoga och voltige så smidighet och styrka har alltid varit nått för mig.
Det bästa med poledance är koreografi och tricks. Man får aldrig nog av nya tricks och just nu vill jag lära mig mer flips. Det fantastiska med poledance är att det finns så mycket olika stilar, vi lärare på Art of Pole Dance är helt olika i vår stil och det är just det som blir så charmigt. Som instruktör vill jag peppa mina elever till att utvecklas i den takt som passar var och en. Jag tar gärna emot feedback och vill att du ska känna dig glad när du kommer till mina träningar.

untitled-1-12_edited_edited.jpg
 
Marie%20J_edited.jpg

MARIE J. SERGE

Min poledance resa började 2016 och jag blev kär direkt! Sedan dess har jag tränat till och från på olika studior och  även lärt mig mycket hemifrån.
Det roliga med poledance är oändligheten, att det finns så många olika stilar, att man aldrig blir helt fullärd och ständigt kan utvecklas. Jag har provat poledance på olika nivåer, floorwork, spinny, chairdance och den mer sensuella versionen under åren.
Jag måste säga att jag trivs allra bäst med klackarna på och har tränat med poledancers som Spinninshae, Kitty Velour, Evil Meow och Maddie Sparkle som inspirerat mig väldigt mycket.
Jag kommer hålla i Nivå 2 här på Art of Pole Dance. Jag ser fram emot att få träffa och inspirera likasinnade killar och tjejer.
Kom och dansa, skratta och ha kul med oss! Lots of Love!