Uppdraget ART OF POLE DANCE SWEDEN är att ge elever på alla nivåer mer än bara danskurser. Vi vill ge en unik upplevelse där eleven kan växa både mentalt och fysiskt som dansare. ART OF POLE DANCE SWEDEN har en passion för danskonsten och vi vill hjälpa andra att upptäcka sin inre dansare.

_D853944_dominika_done 2.jpg
-d853332-marie-done 1.JPG
_D853930_dominika_done.jpg
 

Jobba hos oss!

Vi söker nu fler instruktörer!

Vi söker dig som har utbildning inom poledance, aerial hoop och/eller aerial silk.

Vi söker inte bara dig som är en duktig lärare utan även dig som är ödmjuk och brinner undervisning. Att lära ut och möta andra så som du själv vill bli bemött med respekt och glädje för allas olikheter och behov, är för dig en självklarhet. Känner du igen dig som profil tveka då inte med att skicka in ditt CV till:


artofdance.se@gmail.com

_D853640_dominika_done.jpg
 
-d853311-marie-done.JPG

MARIE J. SERGE

Min poledance resa började 2016 och jag blev kär direkt!

Sedan dess har jag tränat till och från med längre uppehåll. Hösten år 2020 tog jag min instruktörsutbildning på Studio Dancing Queen i Stockholm, Sverige. Efter utbildningen har jag tränat mer frekvent och först jobbat privat för att sen övergå som instruktör här i våran studio.


Jag har dansat på olika studios, gått på flertalet workshops och även lärt mig mycket hemifrån online. 


Det bästa med poledance är oändligheten, att det finns så många olika stilar, att man aldrig blir helt fullärd och ständigt kan utvecklas. Jag har provat poledance på olika nivåer, floorwork, spinny, chairdance, den mer sensuella versionen och även den tuffare exotiska stilen under åren.

Jag trivs bäst med klackarna på och har tränat med poledancers som t.ex. Spinninshae, Kitty Velour, Evil Meow, Gemma Lux, Maddie Sparkle och Kathryn Moorhead (pole kitten) som inspirerat mig väldigt mycket.

Jag kommer hålla i Koreografikursen "Sassy Choreo" här på Art of Pole Dance men är för tillfället sjukskriven p.g.a en olycka där jag skadade mitt knä. 

Längtar och siktar redan på comeback med er alla! <3

 
_D855333_dominika_done.jpg

DOMINIKA SUCHOCKA

Jag började mitt äventyr med poledance år 2019 och tog i februari 2022 examen som poledance instruktör på studion Master Sports Academy i  Lublin, Polen.

Poledance är en av de aktiviteter som gjorde att jag kunde jobba fram en positiv relation med min kropp och bygga upp mitt självförtroende. Poledance får dig att växa och stärker dig! Och just därför vill jag visa och dela min erfarenheten med andra.

Positiv energi, hälsa, sinne kropp och själ är enligt min mening oskiljaktiga. Dessa aspekter går att påverka till det bättre genom en aktiv och medveten livsstil. 

Jag väldigt glad att i våran studio få presentera en ny version av poledancekurs. Kursen kommer vara fokuserad på att bygga upp kroppens styrka och uthållighet för att lättare kunna avancera och uppgradera dig nivåmässigt.

Jag kommer ansvara för Pole Fitness och assistera på Nivå 1 tillsammans med Lina och hålla Nivå 2 här på Art Of Poledance Sweden.

 
_D855491_dominika_done.jpg

LINA MÜLLER

Jag har dansat sedan jag var fyra år och gör det än idag 18 år senare!


Min grundläggande utbildning ligger i jazzdans och klassisk balett som jag tränat på avancerad nivå i flera år.


Jag har en naturlig nyfikenhet kring dans och de olika stilarna, därför började jag 2020 med ett för mig outforskat område inom dansen: Poledance. Jag fastnade verkligen för poledance och tack vare mina tidigare dans erfarenheter lärde jag mig snabbt och kunde under kort tid slutföra både steg 1 och stag 2 här på Art Of Poledance Sweden.


Nu består min egna träning mest av koreografier med poledanceskor på både statisk och spinny pole. 

Jag har för utbildat mig internt på studion och kommer inom en snar framtid att slutföra min instruktörsutbildning för att bli certifierad poledance instruktör.

Jag kommer assistera på Nivå 1 med Dominika här på Art Of Poldance Sweden.