top of page

Uppdraget ART OF POLE DANCE SWEDEN är att ge elever på alla nivåer mer än bara danskurser. Vi vill ge en unik upplevelse där eleven kan växa både mentalt och fysiskt som dansare. ART OF POLE DANCE SWEDEN har en passion för danskonsten och vi vill hjälpa andra att upptäcka sin inre dansare.

_D853944_dominika_done 2.jpg
-d853332-marie-done 1.JPG
_D853930_dominika_done.jpg
Instruktörer: Om

Jobba hos oss!

Vi söker nu fler instruktörer!

Vi söker dig som har utbildning inom poledance, aerial hoop och/eller aerial silk.

Vi söker inte bara dig som är en duktig lärare utan även dig som är ödmjuk och brinner undervisning. Att lära ut och möta andra så som du själv vill bli bemött med respekt och glädje för allas olikheter och behov, är för dig en självklarhet. Känner du igen dig som profil tveka då inte med att skicka in ditt CV till:


artofdance.se@gmail.com

_D853640_dominika_done.jpg
Instruktörer: Välkommen
_D855491_dominika_done.jpg

LINA MÜLLER

Jag har dansat sedan jag var fyra år och gör det än idag 18 år senare!


Min grundläggande utbildning ligger i jazzdans och klassisk balett som jag tränat på avancerad nivå i flera år.


Jag har en naturlig nyfikenhet kring dans och de olika stilarna, därför började jag 2020 med ett för mig outforskat område inom dansen: Poledance. Jag fastnade verkligen för poledance och tack vare mina tidigare dans erfarenheter lärde jag mig snabbt och kunde under kort tid slutföra både steg 1 och stag 2 här på Art Of Poledance Sweden.


Nu består min egna träning mest av koreografier med poledanceskor på både statisk och spinny pole. 

Jag har för utbildat mig internt på studion och kommer inom en snar framtid att slutföra min instruktörsutbildning för att bli certifierad poledance instruktör.

Jag kommer assistera på Nivå 1 med Dominika här på Art Of Poldance Sweden.

Instruktörer: About
_D855333_dominika_done.jpg

DOMINIKA SUCHOCKA

Jag började mitt äventyr med poledance år 2019 och tog i februari 2022 examen som poledance instruktör på studion Master Sports Academy i  Lublin, Polen.

Poledance är en av de aktiviteter som gjorde att jag kunde jobba fram en positiv relation med min kropp och bygga upp mitt självförtroende. Poledance får dig att växa och stärker dig! Och just därför vill jag visa och dela min erfarenheten med andra.

Positiv energi, hälsa, sinne kropp och själ är enligt min mening oskiljaktiga. Dessa aspekter går att påverka till det bättre genom en aktiv och medveten livsstil. 

Jag väldigt glad att i våran studio få presentera en ny version av poledancekurs. Kursen kommer vara fokuserad på att bygga upp kroppens styrka och uthållighet för att lättare kunna avancera och uppgradera dig nivåmässigt.

Jag kommer ansvara för Pole Fitness och assistera på Nivå 1 tillsammans med Lina och hålla Nivå 2 här på Art Of Poledance Sweden.

Instruktörer: About
-d853311-marie-done.JPG

MARIE J. SERGE

År 2016 rörde jag en poledance stång för första gången i mitt liv och blev kär direkt!

Jag upptäckte rätt snabbt att det var dansen, sensualiteten och kroppsmedvetenheten man kan få ut ifrån poledance som lockade mig.

Hösten år 2020 tog jag min instruktörsutbildning på Studio Dancing Queen i Stockholm, Sverige. Efter utbildningen har jag tränat mer frekvent och blev välkomnad med öppna armar som instruktör på Art Of Dance/AoPD.

Eftersom jag föll för "exotic" poledance har vägen däremellan varit allt annat än rak, lätt och accepterande men passionen har alltid drivit mig framåt och nu vill jag inspirera andra att våga prova oavsett kön, religion eller kroppstyp.

Jag har dansat runt på olika studios, gått på flertalet workshops och lärt mig mycket hemifrån online. Jag har tränat och blivit skolad utav bl.a Kitty Velour, Maddie Sparkle, Kathryn Moorhead och Shae som för mig är stora inspirationskällor!

Det bästa med poledance är oändligheten, att det finns så många olika stilar, att man aldrig blir helt fullärd och ständigt kan utvecklas. Jag har provat poledance på olika nivåer, floorwork, spinny, chairdance, den mer sensuella versionen och även den tuffare exotiska stilen under åren.

Jag trivs bäst med klackarna på och

kommer hålla "Sassy Choreo" workshops här på Art of Pole Dance.

Instruktörer: About
bottom of page